La Residencia

Home away from home.

In Hoi An we are staying at the (middle-size) boutique hotel La Residencia. The hotel is just around the corner from the Ancient Town, The Cam Kim Island and not very far from the beach. The hotel has a private beach, where a shuttle bus runs 3 times a day. The rooms are spacious and all are with a small balcony with either town or river view.

We have to say we really like it here. So much we have extended our stay with this hotel longer than planned. The staff is so kind and service minded, the breakfast is the best we had on our trip, the facilities are great and, as mentioned, so is the location. The value of money for this place is very high.

Today we had the nice surprise that we got an update on our room. A very welcome surprise, since we are staying in-door because Dagmar has fallen ill. Probably something she ate, and not too serious, but serious enough that we can’t go out…

 


2 thoughts on “La Residencia

 1. Kan godt forstå, at i forlænger opholdet. Agnes, hvor er det en flot nederdel du har på. Hvor mange farver har den ? Rigtig god bedring til dig Dagmar. Vi har været på,Skagen Odde Naturcenter. Museum og oplevelsescenter. Tegnet af Jørn og Kim Utzon i 1989. Opført i 1999-2000 under ledelse af Jan Utzon. Fik en tur med naturvejlederen i området. Så en sød lille hugorm.

  Like

 2. Kære Christina,
  Det er skønt at følge med i jeres fantastiske rejse – jeg gennemlever hele vores tur igennem jer😍👏🏼👏🏼👏🏼
  Og SÅ sjovt som vi har oplevet tingene ens og gjort det samme.
  ALT I gør og ser i Vietnam gjorde og så vi også☺️

  Og så vildt at læse at vi har haft PRÆCIS samme oplevelse i Hoi An😳
  Vi boede på hotellet liiiige ved siden af jer: Hotel Royal. Hvor vi blev opgraded, fik den bedste morgenmad vi har fået i hele vores liv, vi forlængede vores ophold 2 havde OG Georg var syg og kastede op i 2 dage der😱
  Det er jo for vildt😂

  Fortsat god tur & nyd det – & hey I mangler stadig en togtur😜

  Knus Frederikke😘

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s